Cum decorăm mansarda?

Când ne gândim la decorarea mansardei, regula numărul  1 este să încercăm să utilizăm cât mai bine posibil spațiul de sub plafonul înclinat. Cel mai bun mod în care poate fi utilizat este să îl tranformăm într-un spațiu de depozitare; dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut :-). Mobila este de obicei standard, nicidecum pentru spații înclinate. În acest caz, putem apela la un meșter tâmplar care ne poate produce mobila exact așa cum ne trebuie ca să intre în spațiul de sub plafon. Câteva rafturi cu sau fără uși, ne pot ajuta să depozităm cărți, CD-uri sau DVD-uri.

De asemenea, putem așeza sub plafon un birou, câștigând astfel spațiul dedicat lui din cameră. Când biroul nu este folosit, îl putem ascunde în spatele unor uși. Sacă spațiul este prea mic, putem pune televizorul nostru cu ecran plat :-).

Puteți folosi acest spațiu și pentru o cadă de baie; dacă deasupra este fereastra, vă puteți bucura relaxându-vă nu numai cu o baie fierbinte dar și cu o priveliște minunată deasupra capului. Este exact priveliștea pe care o visați pentru vacanță, doar că la dumneavoastră acasă.

Încercați să transformați în avantaj înălțimea camerei folosind mobilier mai mic. Veți crea astfel senzația de spațiu elegant, generos dar și mai aerisit.

Culoarea camerei este foarte importantă. Folosiți culori deschise, chiar îndrăznețe!

Pentru orice informație legată de decorarea casei dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu sfaturi din partea arhitecților cu care firma noastră colaborează.

O zi plăcută!

Fost Product Manager la Porsche Romania (Volkswagen-Autovehicule Rutiere), și, bineînțeles pasionată de tehnica germană, am încercat sa fac un pas mai aproape de inimile voastre ca să descoperim împreună cât de importante sunt în viața noastră agitată, produsele de calitate.

Lasa un comentariu

Feedbackul este important pentru noi. Adresa ta de email nu va fi publicata.

Va rugam asteptati...