Noutati 2019 Nordic Lifestyle – Usi de Sticla si Manere

Salut!

Ne-am intors de la expozitia din München: BAU 2019, cu o groaza de noutati. Dar ca sa nu vorbim despre toate produsele la un loc, din care unele poate nu va intereseaza chiar astazi :-), ne-am gandit sa le impartim pe capitole, fiecare cu cititorii si interesele sale. Vrem sa va impartasim noile produse pe care Nordic Lifestyle le poate oferta in anul 2019: astazi despre usi din sticla si manere.

Desi sunt produse pe care le comandam, vedem si folosim tot timpul, cateodata dorim ceva deosebit, ceva care sa creeze o atmosfera anume in casa sau sa exprime o anumita perioada de timp: vintage, clasic sau modern.

In plus, furnizorii nostri incearca permanent sa vina in intampinarea dorintelor clientilor nostri, sa ofere noi si noi tehnologii, sa imbunatateasca designul pentru ca un maner sa nu fie doar un maner ci un accesoriu cat mai elegant si prietenos (ergonomic) al usii.

De aceea, incepand cu mijlocul lunii februarie va putem oferta sistemul de inchidere Smart Lock. Pentru diverse modele de maner si in diverse culori, sistemul da o eleganta aparte usii, nefiind necesara pe usa si rozeta de inchidere cu cheie.

Va prezentam mai jos tehnologia Smart-Lock:

SMART LOCK 1            SMART LOCK 2

4            SMART LOCK CU SISTEM DE DEBLOCARE DE URGENTA

O gama noua de modele si tonalitati isi fac loc in oferta noastra, de asemenea parte a noutatilor anului 2019

6            3

MODELE SMART LOCK 1             modele smart lock 2

Smart Lock este valabil si pentru usile din sticla, mai jos cateva modele:

SMART LOCK PTR USI DE STICLA 1              SMART LOCK PENTRU USI DE STICLA 2

 

La usile de sticla venim cu modele practice dar si elegante, care satisfac cerintele clientilor nostri din ultimii 2 ani

Preferatul expozitiei la usi de sticla a fost sistemul Planeo Air Loft:

Capture           LOFT 2

Stripuri din aluminiu de 0,8 mm grosime lipite pe sticla, cadru minimalist care aminteste de panourile mari cu cadre de fier din America anilor 40  care separau halele folosite ca apartamente, dar mult mai fine, mai silentioase la utilizare. Loft spune o poveste veche pe care o reflecta subtil in zilele noastre. Manerul completeaza natural linia modelului de pe usi.

Loft 3

Dar nu trebuie sa urmati un singur model, aveti la dispozitie 3 tipuri de modele din care puteti alege. Contactati Nordic Lifestyle pentru detalii.

modele posibile loft

Daca negrul nu se potriveste camerei dumneavoastra, puteti imblanzi imaginea optand pentru noua culoare mai calda: Kaschmirgrau

 

culori planeo loft

 

Puteti extinde culoarea Kaschmirgrau si la celelalte usi din camera dumneavoastra cu noile manere Griffwerk

varianta kaschmir usi de interior

Noile modele nu sunt apreciate doar de noi, ca importator direct Griffwerk ci si de specialistii in domeniu, Planeo castigand Reddot Award 2017 winner si German Design Award Winner 2019

premii

Pe sticla avem de asemenea noi modele: sticla cu model texturat: un duplex care are la mijloc o tesatura la alegere. Modelul poate fi personalizat, optional puteti trimite chiar si un tricou cu echipa favorita la fabrica, tricou pe care il pot integra in usa de sticla.

model texturat 1              model texturat 2

Puteti alege acum si dintr-o gama mai variata de culori pentru sinele de glisare ale usilor, in concordanta cu culoarea manerelor usilor glisante sau ale usilor de interior din casa:

SINE PENTRU GLISARE COLORATE

 

Fost Product Manager la Porsche Romania (Volkswagen-Autovehicule Rutiere), și, bineînțeles pasionată de tehnica germană, am încercat sa fac un pas mai aproape de inimile voastre ca să descoperim împreună cât de importante sunt în viața noastră agitată, produsele de calitate.

Lasa un comentariu

Feedbackul este important pentru noi. Adresa ta de email nu va fi publicata.

Va rugam asteptati...