Manere si mobila din portelan

Porțelanul Merigous creat în 1954, s-a născut din dorința unei familii de patru generații de porțelanieri, de a-și aplica know-how-ul în domeniul feroneriei decorative pentru construcții și mobilier.
Numărul unu in ceea ce priveste design-ul mânerelor și butoanelor din portelan Limoges ale ușilor, Mérigous Porcelaine, etichetat ca o companie de patrimoniu viu, se bucură de o notorietate excelentă datorită calității produselor și serviciilor sale.
De aceea ne face placere sa anuntam ca Nordic Lifestyle va fi unic distribuitor in Romania pentru Merigous Limoges, o mare oportunitate pentru clientii nostri de a achizitiona produse exclusiviste.
De asemenea, Merigous nu se limiteaza doar la manere de portelan pentru usi de interior, ci va ofera o gama variata de accesorii pentru baie si mobila de interior din portelan.

Detalii despre produse in showroom-ul Nordic Lifestyle din str. Temisana nr.23

https://www.merigous.fr/apropos

Catalog Merigous

Coperta catalog

Fost Product Manager la Porsche Romania (Volkswagen-Autovehicule Rutiere), și, bineînțeles pasionată de tehnica germană, am încercat sa fac un pas mai aproape de inimile voastre ca să descoperim împreună cât de importante sunt în viața noastră agitată, produsele de calitate.

Lasa un comentariu

Feedbackul este important pentru noi. Adresa ta de email nu va fi publicata.

Va rugam asteptati...